تبلیغات
معلم کلاس ششم ابتدایی(اول تاششم) - افزایش تدریجی فشار خون با نمک

افزایش تدریجی فشار خون با نمک

http://www.delgarm.com/images/news/a729/1392/04/26/O1374049104.jpg


محققان ژاپنی در یک تحقیق جدید نشان داده اند که در کسانی که فشار خون ندارند حتی افزایش بسیار اندک در میزان مصرف نمک

میتواند بعد از چند سال منجر به افزایش فشار خون شود. نتایج این مطالعه که بر روی 4523 فرد ژاپنی انجام شده در مجله

Journal of the American Heart Association منتشر شده است. محققان میزان مصرف نمک افراد مورد مطالعه را با

اندازه گیری سطح سدیم در ادرار آنها مشخص کردند. این مطالعه نشان داد که صرفنظر از اینکه میزان مصرف نمک افراد چقدر باشد

افزایش تدریجی آن میتواند ریسک بروز فشار خون را افزایش دهد. متاسفانه میزان مصرف نمک در بسیار جوامع بیش از استاندارد

تعریف شده است و این موجب افزایش بروز بیماری های قلبی عروقی میگردد. انجمن قلب امریکا حداکثر میزان مجاز مصرف نمک را

روزی 1.5 گرم تعیین کرده است. میزان دریافتی نمک بخصوص در افرادی که از غذاهای آماده و فرآوری شده و صنعتی استفاده میکنند

بیشتر است. بیشترین میزان نمک در نان، گوشت های فراوری شده، پیتزا، سوپ و ساندویچ وجود دارد.





طبقه بندی: پزشکی،

تاریخ : چهارشنبه 18 شهریور 1394 | 06:26 ب.ظ | نویسنده : علی نصیری | نظرات
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • بی بی مارکت